Ár. Szolgáltatás. Termék - PR

Vállalkozások, szolgáltató cégek, termékek bemutatása, PR-cikkek, honlapajánló - >itt is: Szolgáltatás Budapest Transzfer Infra

Az infravörös sugarakról és az infrafűtésről

Jelent-e veszélyt az infrafűtés?

infra-sugarzas-futes.jpgMinden felmelegített test hősugarakat bocsát ki. A földfelszínt elérő sugarak nagyobb hányada infravörös fény. Igaz-e, hogy a csillagok által kibocsátott hullámok elvén működő hőkibocsátó készülékek reális veszélyt jelentenek a környezetünkre és az egészségünkre? Vizsgáljuk meg a kérdést közelebbről!

Az ultraibolya sugaraktól eltérően, amelyek csak a bőr felületén idéznek elő fotokémiai reakciókat, a testbe mélyen behatoló infravörös fény elsősorban hőhatást fejt ki.

Természeti és technogén eredetű infravörös sugarakat különböztetünk meg. Az első kategóriához tartoznak a:

 • napsugarak;
 • termálvíz;
 • erdőtűz,
 • működő vulkánok;
 • heat- and mass transzfer (az atmoszférában végbemenő hő- és anyagátadás).

Mindezek a jelenségek és folyamatok már jól ismertek számunkra, ezért testünkre gyakorolt hatásukat nem tartjuk veszélyesnek.

A technogén infravörös forrásokhoz tartoznak a:

 • villamos kisülések;
 • gázkisülési lámpák;
 • villamos melegítőkészülékek;
 • generátorok;
 • motorok;
 • infravörös lézerek;
 • kályhák;
 • plazmakészülékek;
 • atomreaktorok stb.

Nyilvánvaló, hogy az ilyen típusú sugarak állandó hatással vannak az emberi szervezetre.

Az infrasugarak a látható fény vörös és a rövidhullámú rádióhullámok tartománya között helyezkednek el.

Az infravörös sugarakat tartománya alapján három kategóriára bonthatjuk:

 • rövidhullámú vagy közeli infravörös 0,7 µm-től 1,3 µm-ig (IR-A);
 • közepes infravörös 1,3–3 µm (IR-B);
 • a hosszú hullámhosszú vagy hőtartományú infravörös 3 µm-től (IR-C).

A hősugarak hullámhossza fordítottan arányos a hőmérséklettel.

Az infrasugárzó készülékek működési elve és előnyei

A radiátorokat és konvektorokat használó hagyományos fűtési rendszerben a hőátadás konvekció útján történik. A sötétsugárzók vagy infravörös hősugárzók esetében a hőfluxus (hőáram) nem a levegőt melegíti fel, hanem azon zavartalanul áthatolva a helyiségben lévő testeket, tárgyakat.


Kulcsszavak Google-kereséshez: infrasugárzás, infravörös hősugárzó, elektromos fűtés, zöld energia, villanykályha, infrapanel fűtési rendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://transzferar.blog.hu/api/trackback/id/tr3716104216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss bejegyzések, PR-cikkek

Ár, árak. Szolgáltatás ára, termékmarketing

Budapest transzfer árak - infrapanel piaci ár. Ivóvíz fertőtlenítés klór-dioxid oldattal. Ipari műanyag tartály gyártás. Szerviz Budapest Terasz. Online tartalom marketing. PR-cikkek elhelyezése, szövegírás ára. Első helyezés: Google első oldal a keresőben. Weblap optimalizálás és keresőmarketing, szemantikus linképítés elektromos infrafűtés árak és infrasugárzó panelek. kulcsszóval.Ipari szállítás, honlap-SEO.

Infra hősugárzók - infrafűtés

infrafűtés - infrasugárzó panelekAz elektromos fűtés gazdaságos. Lakásokban sötétsugárzó paneleket célszerű telepíteni. Teraszfűtés: infrasugárzók.

Transzferár dokumentáció - tartalommarketing

Transzferár nyilvántartás, transzferár dokumentáció és szabályozás. Adózás, piaci ár, transzfer ár, kapcsolt vállalkozások. Online marketing és PR-cikkek ára. Honlap keresőoptimalizálás és linképítés árak: Cél a Google első oldal. Tartalom marketing. Télikert építés a Budapest Terasz Transfer.

Ipari műanyag tartályok és kármentő tálcák gyártása

műanyag ipari kármentő tálca

Műanyag kármentő tálca - gyártás,ipari alkalmazás, környezetvédelem

transzferár nyilvántartás és dokumentáció

Laptop kijelző ára

tablet érintőkijelző csere - laptop szervizGoogle szempontú weblap optimalizálás, kreatív kulcsszavas linkprofil építés: Google első helyre kerülés az organikus keresőtalálatok listáján (SERP) a következő keresőkifejezésekkel. Laptop: szerviz szolgáltatások - Budapest. Alkatrészcsere ingyen, billentyűzet javítás. Laptop kijelző csere ára, tablet érintőkijelző.

Télikertépítés - üveg terasz

Télikert építés - télikertgyártás. Teraszbeépítés - Medencefedés - kerti pergola. Üveg pavilon - tolóajtó, bukóablak. Tervezés, gyártás, beszerelés. Építőipari szolgáltatások. Növények a télikertben. 

telikertek - teraszbeépítés

 

SEO, támogatás

Transzferár-oldalak + SMS

SEO-weboldalak:

Budapest transzfer szolgáltatás

Budapesten keresőoptimalizálás sikerdíjas elszámolás keretében is lehetséges megfelelő weboldal optimalizálási és linképítési feltételek mellett közvetlenül a SEO-szakember segítségével. Ne feledje: minden arvisura könyv letöltés esetén a transzferárazási kreatív honlapoptimalizálás hatékonyságának fokmérője. - Transzfer csere ár és PR-cikk szolgáltatások, SEO Budapest

süti beállítások módosítása